Mijn favorieten

VASTGOEDBEHEER


>> Melding maken van onderhoud of storing
>> Opzeggen Huurovereenkomst  
>> Verantwoordelijkheid onderhoud 
>> Checklist eind oplevering van de woning 

INFORMATIE VASTGOEDBEHEER

Voor de verhuurder die volledig ontzorgd wil worden, van vakkundig advies voor aanvang van de huur tot hoogwaardig beheer gedurende de huurovereenkomst. Naast optimale verhuurbaarheid, huurprijsbepaling, strategie, wetgeving en marketing dragen wij ook zorg voor huurincasso, administratie, technisch beheer en een eindinspectie. Kortom, een aantrekkelijke totaaloplossing voor verhuur en beheer van uw woning en/of eventueel overig vastgoed.

 

,,Wij zorgen voor maximaal rendement met minimale zorgen''.

 

Hoe wij dat doen? 
Omdat wij uw woningen behandelen als eigen. Wij zorgen voor de mooiste huur inkomsten met de beste huurders. Dus nooit zomaar iemand in uw woning. Wij zijn degene die daar altijd contact mee hebben en dus alles in optimaal harmonie.

 

PAKKET 1.

Complete ontzorging van uw panden. Wij verzorgen de presentatie, nieuwe huurders, maandelijkse controle van de huurpenningen, eventuele incasso, contact met de huurders, bij onderhoud kijken wij eerst zelf wat de oorzaak is vervolgens (in overleg met u) schakelen wij een juiste timmerman in.

 

PAKKET 2.

Hierin kunnen wij samen met u kijken wat u wenst te doen en wat u uit handen wilt geven. Dit pakket is een maatwerk pakket en kunnen wij samen naar wens invullen.

Meer weten of wenst u eens kennis te maken? Bel direct met vastgoedbeheer: 0651454690 of mail naar beheer@centraalmakelaardij.nl 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring