Mijn favorieten

UW WONING VERHUREN IN HAARLEM AMSTERDAM EN OMSTREKEN


>> Bent u op zoek naar een beleggingspand?
>> Wilt u een woning verhuren?
>> Zou graag gratis en vrijblijvend een gesprek of offerte willen ontvangen?INFORMATIE OVER HET VERHUREN

Het verhuren van uw woning (en) is een belangrijk en secure werkzaamheid, denk aan de kwaliteit van de huurder en de makelaarsdiensten die u hierbij goed begeleid. Bij Centraal Makelaardij Haarlem bent u aan het beste adres voor het verhuren van een appartement (en), woonhuis of ander soort woning. Centraal Makelaardij is al meer dan 10 jaar een professionele verhuurmakelaar voor de verhuur en staat door haar flexibiliteit en meerdere verhuur pakketten altijd voor u klaar. Zo is er voor iedere verhuurder een pakket dat het beste aansluit bij de dienstverlening waar behoefte aan is.

Wilt u direct meer informatie en een prijsvoorstel ontvangen? Stuur ons dan uw gegevens via contact en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Onze vastgoedmanagement dienst, waarbij wij gedurende de huurovereenkomst uw beheerder zijn, is tevens als losse dienst beschikbaar. Graag bespreken we de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

OPTIE 1 - ENKEL WONING VERHUREN

Voor de woningverhuurder die vakkundig maatwerkadvies wenst. Voor zaken als optimale verhuurbaarheid, huurprijsbepaling, marketingstrategie en wetgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Uw woning wordt online breed gepubliceerd, en eventueel ook op Funda. Namens u voeren wij onderhandelingen met kandidaat huurders en/of hun makelaars en sluiten wij een huurovereenkomst met een goede kwaliteit huurder onder de beste condities.
Lees meer...

OPTIE 2 - VERHUUR & VASTGOEDBEHEER

Voor de verhuurder die volledig ontzorgd wil worden, van vakkundig advies voor aanvang van de huur tot hoogwaardig beheer gedurende de huurovereenkomst. Naast optimale verhuurbaarheid, huurprijsbepaling, strategie, wetgeving en marketing dragen wij ook zorg voor huurincasso, administratie, technisch beheer en een eindinspectie. Kortom, een aantrekkelijke totaaloplossing voor verhuur en beheer van uw woning en/of eventueel overig vastgoed.
Lees meer...

Direct iemand spreken over de mogelijkheden? Bel 0651454690 of mail ons via contact

       


 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring