Mijn favorieten

Verhuurmakelaar Haarlem Amsterdam en omstreken voor particulieren, bedrijven & expats

Uw woning in de verhuur zetten in Haarlem, Amsterdam en omstreken?

Centraal Makelaardij Haarlem helpt u graag bij het VERHUREN van woning aan particulieren, bedrijven & expats Expats

 

Het verhuren van uw woning (en) is een belangrijk en secure werkzaamheid, denk aan de kwaliteit van de huurder en de makelaarsdiensten die u hierbij goed begeleid.

 

  • Bent u op zoek naar een beleggingspand?
  • Wilt u een woning verhuren?
  • Zou graag gratis en vrijblijvend een gesprek of offerte willen ontvangen?

 

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden!
Bel 0651454690 of mail ons via contact!


 

Informatie over het verhuren

Bij Centraal Makelaardij Haarlem bent u aan het beste adres voor het verhuren van een appartement(en), woonhuis of ander soort woning. Centraal Makelaardij is al meer dan 10 jaar een professionele verhuurmakelaar voor de verhuur en staat door haar flexibiliteit en meerdere verhuur pakketten altijd voor u klaar. Zo is er voor iedere verhuurder een pakket dat het beste aansluit bij de dienstverlening waar behoefte aan is.

Onze vastgoedmanagement dienst, waarbij wij gedurende de huurovereenkomst uw beheerder zijn, is tevens als losse dienst beschikbaar. Graag bespreken we de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.


 

Optie 1 - Enkel woning verhuren

Voor de woningverhuurder die vakkundig maatwerkadvies wenst. Voor zaken als optimale verhuurbaarheid, huurprijsbepaling, marketingstrategie en wetgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Uw woning wordt online breed gepubliceerd, en eventueel ook op Funda. Namens u voeren wij onderhandelingen met kandidaat huurders en/of hun makelaars en sluiten wij een huurovereenkomst met een goede kwaliteit huurder onder de beste condities.
Lees meer...

 

Optie 2 - Verhuur & Vastgoedbeheer

Voor de verhuurder die volledig ontzorgd wil worden, van vakkundig advies voor aanvang van de huur tot hoogwaardig beheer gedurende de huurovereenkomst. Naast optimale verhuurbaarheid, huurprijsbepaling, strategie, wetgeving en marketing dragen wij ook zorg voor huurincasso, administratie, technisch beheer en een eindinspectie. Kortom, een aantrekkelijke totaaloplossing voor verhuur en beheer van uw woning en/of eventueel overig vastgoed.
Lees meer...Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring