Mijn favorieten

Verkoopmakelaar Haarlem en omstreken

Op zoek naar een VERKOOP makelaar in Haarlem?
Centraal Makelaardij Haarlem helpt u graag bij het VERKOPEN van woning.

 

Door jaren ervaring in de makelaardij, Haarlem en omstreken, kennen wij de regionale woningmarkt als geen ander. Weten we het pieken en dalen van de huizenmarkt en daardoor ook de juiste timing van verkopen. Door effectief gebruik te maken van onze kennis en ervaring in het voordeel van onze klant. Door een breed netwerk en de juiste know-how waar we je op moet letten, kunnen we uw woning zo goed mogelijk verkopen.

 

Makelaardij zit in ons bloed. We kunnen er geen genoeg van krijgen. Een markt die nooit stil staat en wij dus ook niet. Door veel kennis en ervaring kunnen wij zeer gericht te werk gaan in het voordeel van onze klant.

 

Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking! 
Bel 
0651454690 of mail ons via 
contact!


De succesvolle verkoopmakelaar

De verkoop van je huis is een ingrijpende aangelegenheid. Centraal Makelaardij heeft een jarenlange ervaring en marktkennis opgebouwd met het verkopen van woningen voor zowel particulieren als bedrijven. Iedere verkoopproces is anders. Ieder huis heeft een eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Centraal Makelaardij geeft je eerlijk advies over de juiste verkoopstrategie. Gezamenlijk wordt een reële verkoopprijs en een daarbij passende vraagprijs bepaald.
 

Centraal aanspreek punt

Bij Centraal Makelaardij krijg je vanaf het begin een vaste verkoop makelaar toegewezen die ook buiten kantoor tijden om bereikbaar is, alleen niet midden in de nacht. Om een succesvolle verkoop te garanderen en het proces efficiënt te laten verlopen hebben we een team van mensen elke dag klaar zitten die nauwlettend de markt in de gaten houden. Door een vast aanspreek punt binnen de organisatie kunnen wij een zorgvuldige continuïteit garranderen. De servicegerichte binnendienstmedewerkers staan in voor een punctuele en vriendelijke afhandeling.


 


 

De voordelen van Centraal Makelaardij Haarlem


  • Professionele foto sessie

  • Zeer goede kennis van de markt en de reële waarde van uw woning.

  • Laagdrempelige inloop in onze makelaars kantoor.

  • Een uitgebreid en actueel bestand van woningzoekenden.

  • Plaatsing op onze via ons netwerk, eigen website, Funda en sociale media.

  • Nazorg ook na de overdracht.

  • Herkenbare 'te koop'-borden.

  • Vriendelijkre en toegankelijke medewerkers.Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring