Mijn favorieten

Melden van storingen en reparaties


Spoed >> klik hier

Als er tijdens kantooruren een storing optreedt, welke met spoed moet worden verholpen, kunt u contact opnemen met onze technische dienst 0651454690.

Spoedeisende storingen buiten kantoortijd, welke direct verholpen moeten worden, kunt u rechtstreeks melden bij de bedrijven die zijn genoemd door Centraal Makelaardij of voor CV zaken op bijvoorbeeld de CV ketel zelf.

Het spreekt voor zich dat deze bedrijven alléén rechtstreeks benaderd mogen worden in een noodsituatie. Mocht er zich een dergelijke situatie voordoen dan verzoeken wij u zo snel mogelijk, na de door u ondernomen actie, dit ook alsnog te melden bij onze technische dienst.

Mocht er geen sprake zijn van nood, maar laat u toch onnodig actie ondernemen dan de zijn de extra kosten voor uw rekening.

Geen spoed >> klik hier

Zaken van algemeen onderhoud, een kapot licht op de galerij, buitenschilderwerk of een loszittende tegel zijn allemaal vervelend, maar vereisen geen spoed. Klachten van technische en niet spoedeisende aard dient u schriftelijk te melden bij de technische dienst van Centraal Makelaardij via beheer@centraalmakelaardij.nl geef aub aan in deze email een foto van het geval met bij behorende uitleg van de situatie.


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring