Mijn favorieten

Diensten


Centraal Makelaardij Haarlem & Amsterdam

Rene van Westerop
Rene van Westerop
Makelaar
Rene is de lijdende draad binnen Centraal Makelaardij en is altijd onderweg om zowel verhuurder als huurder van de allerbeste service te kunnen voorzien. Ben je ooit naar een bezichtiging van ons geweest? Grote kans dat je Rene bent tegen gekomen en dat je bent aangestoken door zijn enthousiasme.
Lyske Boerefijn
Lyske Boerefijn
Backoffice
De alles kunner! Administratief medewerker, front- en backoffice en vooral een leuke collega. Ze is het allemaal. Binnen Centraal Makelaardij is zij het eerste aanspreekpunt voor aankomend huurder. Voor zowel huurder en verhuurder is het haar taak om het volledige proces zo soepel te laten verlopen.
Rianne Centraal Makelaardij
Rianne Centraal Makelaardij
Expat Housing Service
Je zal haar niet zo gauw spreken of zien, maar dat wil niet zeggen dat Rianne er niet is. Rianne helpt op de achtergrond het bedrijf groeiende en soepel te houden, zodat wij in staat zijn de beste service te leveren.
Beheer Team
Beheer Team
Vastgoedbeheer
Eenmaal huurder van ons? Dan staat Team beheer altijd voor je klaar als je binnen- en buitenshuis een klus hebt. Hij zal je altijd zo goed mogelijk informeren over wat eraan moet gebeuren, en wie hiervoor aansprakelijk is. Door zijn duidelijke taal, weet je meteen waar je aan toe bent!