Mijn favorieten

Diensten


Centraal Makelaardij Haarlem & Amsterdam

Rene van Westerop
Rene van Westerop
Makelaar
Rene is de lijdende draad binnen Centraal Makelaardij en is altijd onderweg om zowel verhuurder als huurder van de allerbeste service te kunnen voorzien. Ben je ooit naar een bezichtiging van ons geweest? Grote kans dat je Rene bent tegen gekomen en dat je bent aangestoken door zijn enthousiasme.
Lyske Boerefijn
Lyske Boerefijn
Backoffice
De alles kunner! Administratief medewerker, front- en backoffice en vooral een leuke collega. Ze is het allemaal. Binnen Centraal Makelaardij is zij het eerste aanspreekpunt voor aankomend huurder. Voor zowel huurder en verhuurder is het haar taak om het volledige proces zo soepel te laten verlopen.
Rianne Centraal Makelaardij
Rianne Centraal Makelaardij
Expat Housing Service
Je zal haar niet zo gauw spreken of zien, maar dat wil niet zeggen dat Rianne er niet is. Rianne helpt op de achtergrond het bedrijf groeiende en soepel te houden, zodat wij in staat zijn de beste service te leveren.
Shannon de Vries
Shannon de Vries
Marketing Medewerker
Onze Marketing topper! Bij Centraal Makelaardij heeft zij haar eerste stage gelopen voor haar Internationale Marketing studie en ons weten te verassen met haar creatieve ideeën voor het bedrijf. Nu anderhalf jaar later heeft zij zich weer bij ons gevoegd als werknemer om ons elke vrijdag te voorzien van nieuwe marketingstrategieën, foto’s, filmpjes en social media content.
Nick Morsch
Nick Morsch
Vastgoedbeheer
Eenmaal huurder van ons? Dan staat Nick altijd voor je klaar als je binnens- en buitenshuis een klus hebt. Hij zal je altijd zo goed mogelijk informeren over wat eraan moet gebeuren, en wie hiervoor aansprakelijk is. Door zijn duidelijke taal, weet je meteen waar je aan toe bent!